Promenad och riktig bok

 I går startade jag med att försöka patcha upp min eve så att jag kunde få spelet att fungera. Men efter att ha försökt ett antal olika varianter gav jag upp och åkte ned på stan och promenerade lite i Gamla Stan. Jag hade som plan bland annat att se vad hela Filmserien med StarWtrek filer kostade på SF bokhandeln så jag kunde jämföra med CD-On och vad dom tar.

Continue reading

EVE Patch hell

 On tuesday we got a new release  of EVE. Its the Crucible 1.5 patch and among other things it consists of a new launcher that will take care of all pathcing and so on before you launched the eve client. Sounds good, but thank good I started some really long skill training because it totally stopped me from being able to play eve.

I will spend the weekend now on upgrading to the latest version of Wine and see if I can get it to work.

 

Blogfade – nej då

 Om nån trodde att jag hade försvunnit så är det inte sannt. Det har vart en hektisk tid med massor mej jobb och en hel del förkylningar/influensa. Det hela startade ett par veckor efter jul. Eller rättarse sagt – före jul med massor med jobb.

En av mina kunder byter ekonomisystem och detta innebär att alla gamla system ska integreras med detta och det har inneburit otroligt massor med jobb.

Sen så fick jag en släng av influensan eller om det var en kraftig förkylning, det vet jag inte.

Jag åkte och jobbade en fredag som vanlig och kände mej inte speciellt dålig – lite snuvig men inte annat. Vid 9:o tiden fick jag hög feber och var jättedålig så fram åt lunch åkte jag hem. Och sen låga jag i sängen från fredag lunch fram till söndag middag – burr och ush vad jag var dålig.

Sen tillbringade jag hela veckan hemma för att kurera mej.

Efter att ha blivit ok och tillbaka och jobbade igen så fick jag ytterligare en sväng av det hela och fick tillbaka en feber topp en lördag och var utslagen fram till söndag. Lite kortare denna gången i alla fall.

Annars rullar det hela på som vanligt.

Har gått ned 42 kilo nu så vågen står på 122 kilo så det går framåt också.

Var på läkarbesök och alla värden är jättebra. Mitt blodtryck är nere i 119/64 vilket vår anses vara normalt och alla andra värden är bra. Det är till och med så att mina blodfett värden är lite på det låga sidan så ev måste vi ändra medicinen för detta. Men det är väl att räkna med allt eftersom man tappar mer i vikt.