Blogfade – nej då

 Om nån trodde att jag hade försvunnit så är det inte sannt. Det har vart en hektisk tid med massor mej jobb och en hel del förkylningar/influensa. Det hela startade ett par veckor efter jul. Eller rättarse sagt – före jul med massor med jobb.

En av mina kunder byter ekonomisystem och detta innebär att alla gamla system ska integreras med detta och det har inneburit otroligt massor med jobb.

Sen så fick jag en släng av influensan eller om det var en kraftig förkylning, det vet jag inte.

Jag åkte och jobbade en fredag som vanlig och kände mej inte speciellt dålig – lite snuvig men inte annat. Vid 9:o tiden fick jag hög feber och var jättedålig så fram åt lunch åkte jag hem. Och sen låga jag i sängen från fredag lunch fram till söndag middag – burr och ush vad jag var dålig.

Sen tillbringade jag hela veckan hemma för att kurera mej.

Efter att ha blivit ok och tillbaka och jobbade igen så fick jag ytterligare en sväng av det hela och fick tillbaka en feber topp en lördag och var utslagen fram till söndag. Lite kortare denna gången i alla fall.

Annars rullar det hela på som vanligt.

Har gått ned 42 kilo nu så vågen står på 122 kilo så det går framåt också.

Var på läkarbesök och alla värden är jättebra. Mitt blodtryck är nere i 119/64 vilket vår anses vara normalt och alla andra värden är bra. Det är till och med så att mina blodfett värden är lite på det låga sidan så ev måste vi ändra medicinen för detta. Men det är väl att räkna med allt eftersom man tappar mer i vikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.