Kusten

 Denna helg var det en sväng ned till kusten som gällde.

Huset där nere har ju stått för sig själv sen i november bär jag var nere sista gången så det var tid att åka dit och titta till det.

Jag hade ledigt på fredagen så jag åkte ned efter att ha packat som vanligt på morgonen och kom iväg ganska ok på morgonen.

Tack och lov så är ju dom stora köerna in till Stockholm så man slapp att sitta i dom i alla fall. Och det var förhållande vis ganska lugnt på vägarna ned – inte mycket trafik alls så det var skönt.

Handlade lite på vägen och sen var det sista biten till huset.

Och allt var som det skulle – allt fungerade – och det var till och med ganska varmt på fredagen. Man kunde sitta på trappan och dricka kaffe när man hade kommit fram. Hur skönt som helst.

Det märkes att jag inte han och klippa gräset en sista gång på hösten så det kommer att behövas och klippa gräset så snart det har blivit lite varmare och torkat upp en del.

På lördagen startade det med en ganska fin dag. Solen var uppe på morgonen men sen kom dimman. Och det blev bara mer och mer. Fram på eftermiddagen var det ganska kallt och ruggigt och man såg knappt handen framför sig. Men det var som sagt varmt och skönt hemma så det var väl ganska ok.

Efter att ha packat och fixat på morgonen bar det av hemåt och resan var väldigt lugn. Likadant som ned-vägen var det inte mycket trafik förrän man kom i närheten av Stockholm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.