Födelsedagsfest

I går vad det Irmelies födelsedag. Det lilla yrvädret har blivit 4 år. Så efter att ha jobbar på förmiddagen åkte jag upp till Uppsala.

Jag var framme runt 2 och väntade in Zarah som varit och handlat presenterna. Hon skulle få Simmskola av mej men också några små saker just då. Att få ett presentkort på en simmskola är ju inte speciellt upphetsande för en 4:a åring.

Continue reading

Ölmässa 2009

I tosdags den 17:e var det dags för ölmässan igen. Som vanligt var det jag och min kompis Magnus Hasbo som gick och vi fick även sälskap av en gammal kolega, Magnus Holmström, från Omicrontiden. Vi möttes upp på slussen och efter lite letande hittade vi rätt buss som gick ut till Nacka Strand.

Det var lite kö när vi kom fram men eftersom Magnus hade fixat biljetter så vi kunde gå förbi kön och direkt in.

Continue reading

En personlighet borta

Eftersom alla andra skriver att Patrick Swayze är borta så måste jag väl ta upp att Keith Floyd också gick bort i går. Eller ska man säga nåt roligt som om att han har gått till det stor köket i himmelen eller så? 🙂

Trots hans friska drikande i tv så var han en bra kock och gjorde massor med utmärkta program om alla möjliga delar av kokonsten. Nu är ju jag i England just nu och här har man väl pratat lite mer om detta, men jag var nöjd och se att det faktiskt var med på aftoblandets förstasida på webben också, och även hos expressen. Han avled av en hjärtattack i sitt hem i går. Man kan tro att det var något relaterat med allt detta drickande men tydligen så genomgick han en kontroll för ett par år sedan och hans lever funtion var tydligen 100%.

Så man ska väl inte alltid tro attmassor med drickande alltid sätter sitt spår på levern.

NIX EVE Meetup in London 2009-09-12

On Saturday it was time for the London meet up of my online corporation NIX (Phoenix Industries). We have been talking about meeting up quite some time and now it was finally time.

I trawled to London earlier in the week so i was kind of in place at our office out in Harlow already but Wollarie was coming in from Germany in the morning and Lasha was travelling down from the Midlands in the morning to. And I took a train in. We were supposed to meed with Blan and Alexej also but they got IRL things to take care of and as usuall the IRL business has to take precedence over internet spaceship.

Continue reading

Veckan på kusten

Ja som sagt, förra veckan var jag på kusten. En hel del av dagarna gick pt som vanligt att jobba och programera eller annat med datorerna men i onsdags så kom Zarah och Robert ned.

Så på torsdagen var det mest att handla lite till för middagsmat etc och ta det lite lugnt. Det tar lite på krafterna att åka hela vägen.

På fredagen så starade vi med att ta upp båten. Ordförande i båtklubben ställde upp med att hjälpa till, och först så såg det ut som om vi skulel bli dyblöta men sen klernade det upp lite så vi var inte helt genomsura i alla fall. I alla fall inte vi ancdra förutom Zarah. Båten var ganska full med vatten, och Zarah och Robert fick ösa den innan vi kunde ta upp den. Och hon lyckades att plumsa i.

Continue reading