My top iphone app list 04 – GroupQ

When I got my Iphone is was mostly ok. I could get most of my stuff working directly without to much work. You have to have a windows box (Virtualbox works for me) with itunes in to be able to sync it, but that’s OK. I kind of did know about that even before I get the phone.

But one thing that threw me off a bit to start with was that there is NO way in the standard programs to handle groups for you contacts. if you sync you contacts for outlook or any other desktop it will work but you have to set the groups there.

GroupQ allows you to work with the groups on the iphone.

GroupQ

Continue reading

Tomatsoppa

Recept Tomatsoppa

Eftersom jag fortfarande går på flytande mat så kände jag idag för nåt annat. I boken man får inför operationen så var det med ett recept på tomatsoppa och idag kännde jag för att det. Det blev jättegott och efter det att man mixat det med stavmixern var den ganska slät. Om man inte som jag är på flytande diet man man ju välja hur mycket man vill mixa det.

Continue reading

Köttfärsröra

Recept Köttfärsröra

Nåt som jag brukar göra då och då är köttfärsröra. Väldigt enkel och om man är sugen på kött är den jättegod. Man kan givetvis dryga ut den lite mer med pasta till och ha den som köttfärssås, men då får man runna ut den lite mer med mjölk. Även om man inte tycker om stark ors och framför allt inte grönmögelost så get Saint Agur osten en god smak som inte alls är för framträdande.
Continue reading

Första veckan hemma

Ja då har man vart hemma en veckan och vant sig vi det nya livet. Som jag sa så kom jag ju hem på torsdagen redan så jag tillbringade torsdag hemma och det var skönt. På fredagen så ringde jag tillbaka till avdelningen och syster lovade att hon kulle prata med doktorn om att dom skulle skriva ut dom riktiga  alvedonen till mej.

Continue reading