Nominet konferens 2015

Denna veckan var det London på agendan. Jag skulle besöka Nominets registrar konferens och “spionera” åt Iis. Konferensen var på torsdagen inne i London, så jag och Eva åkte till Andrew och Sandy på onsdagen.

Flyget var okristligt tidig, kl 6:35 så det var till att vara uppe tidigt. Klocka ringde redan kl 3 och sen var det bara att packa det sista, släcka och låsa allt och sen åka.

Continue reading

jul 2014

Då var julen 2014 över. I år var det en lite konstig jul, Evas barn var i Thailand så halva “släkten” var inte hemma. Så jag och Eva var lite ensamma, men samtidigt så hade ju vi en släkting som var ganska dålig i cancer, så vi beslutade att vara hemma hos dom och fira julafton.

Continue reading

Nyår 2014/15

Då var det dags för nyår 2014/15. Julen är över och avklarad. Det är fortfarande så att Eva är sjuksyster mestadels av tiden, så jag försöker låta henne sova så mycket jag kan.och nyår över. Barnen var ju fortfarande i Thailand, så jag och Eva var fortfarande hundvakt för Svea, och i och med att Eva hade en hel del nattvak, så fick jag gå ut med Svea på morgonen och middagen.

Continue reading

Julsenap 2014

 Förra året gjorde vi egen julsenap, och den blev jättegod. Och iår tyckte jag att det var dags igen.

I år modifierade jag receptet lite och hade i konjak istället för whisky och det blev mycket bättre.

Jag tycker att smaken blev mycket god. Muscovadosockret ger en djup mak och den är ganska stark.

Continue reading

lucia med besök

 Idag är det nästan lucia, eller i alla fall dagen före lucia. Linn och Johan skall åka till Thailand och jag har lovat att köra dom till flyget. Och samtidigt skall jag hämta Andrew och Sandy som kommer hit på besök över lucia. Och för en gångs skull fungerar tidtabellerna bra.

Andrew och Sandy kommer kl 16 och Linn och Johan skall åka 17:20 vilket innebär att jag var tvungna och lämna dom redan vid 3 eller så. Och detta passade ju perfekt. Vi var i god tid, kunde ta en god kopp kaffe och sen tog jag deras vinterytterkläder med mej. Dom behöver ju inte dom förrän dom kommer hem igen.

Continue reading