Upgrade to Kubuntu 10.10

About 2 weweks ago i had a crash on my old machine. The graphics card crashed and I was left with a unusable laptop. Not nice. So I got a new laptop, and moved all stuff over there. I have a system for backup so that the harddrive is backed up every night over rsync to our big backupservers in UK so backup was not a problem.

Continue reading

Fars dag

Jag då har det vart fars dag. Det hela startade med att både Jessice och Zarah hade skrivit och gratta på facebook. Sen ringde David och grattade och sen ringde Zarah också. Ylva grattade lite senare via MSN så ett stort tack till alla mina underbara barn som kom ihåg mej.

Continue reading

Vilken vecka

Veckan startade som jag sa med att min klippare pajade och jag stog där med halvskalt huvud. Och sen har det gått utför.

jag var som vanligt och jobbade inne i stan  på tisdagen. Allt var som vanligt, kom hem och startade upp min dator (laptop) och efter en stund så hände den sig när jag körde grafikintensiva saker.

Continue reading

Besök på södersjukhuset

Idag har man vart både hos tandläkaren och sen på södersjukhuset.

Det startade med att jag åkte till tandläkaren och fick det sista av tandstenen borttagen och putsad och fin. Jag tror att alla mentoltabeltter som jag käkat för att hålla halsen igpn har gjort det, men annars var det bar och inga hål eller så.

Continue reading