Matförgiftning och exploderande damsugare

Ja den här veckan har varit utmärkt – inte.

Det hela startade med måndag, ned till Congrex och jobba som vanligt. Hade köpt en tai kyckling med nudlar på fredagen när jag var och handlade. Så det var lunchen.

Jobbade sen vidare men framåt 3 fick jag feber, kraftig sån och ont i magen. Så illa att jag till och med skakade. Så jag åkte hemåt. Och som tur var förberedde jag en spypåse för på vägen dom lunchen upp. Fort och kraftigt. Hem och tillbringa kvällen på vita tronen 🙁

Maten hade utgångsdatum till den 25 så jag misstänkte inte den först utan var rädd att jag hade fått vinterkräksjukan.

Hur som helst så levde jag på vatten och knäcke bröd på tisdagen, men sen kunde jag äta igen – även om man tog det mycket lugnt.

Så idag var jag ganska ok och tänkte städa. Tog fram damsugaren och startade, kom halvägs igenom vardagsrummet när det startade att tjuta ut motorn och det kom ett stort moln av rök ut ur den. Pust. Det var det. Den var visserligen ganska gammal men att bara lägga av så. 🙁

Så nu vädrar jag ut röken och får skaffa en ny damsugare 🙁

Vet inte om jag vågar att göra mer denna veckan – verkar inte vara min vecka.

Förkylning igen

Förra veckan var en hektisk vecka. Först vart det epp kurs för iis. En hel dags utbildning om EPP i både java, php och perl. En hel del att hålla i men det gick bra tyckte jag. Jag var ganska slut och kände mej mör efter det men vad ska man göra.

På onsdagen var det dags för möte mellan IIS och Registrars.se och sen var det årsmöte i registrars.se.

Också en hel del att hålla i så på onsdags kväll var min hals slut, jag hade lite feber och kände mej dålig.

Och på torsdagen så hade jag fått en dundrande förkylning. Det blev värre och värre på torsdag, fredag och lördag men lugnade ned sig på söndag. Så i dag har jag valt att jobba hemifrån för att inte smitta mina kollegor, men jag tror nog att jag kan jobba som vanligt i morgon.