Promenad och riktig bok

 I går startade jag med att försöka patcha upp min eve så att jag kunde få spelet att fungera. Men efter att ha försökt ett antal olika varianter gav jag upp och åkte ned på stan och promenerade lite i Gamla Stan. Jag hade som plan bland annat att se vad hela Filmserien med StarWtrek filer kostade på SF bokhandeln så jag kunde jämföra med CD-On och vad dom tar.

Så en tunnelbana resa senare var man inne i gamla stan och vandrade runt. Massor med folk och ganska skönt väder även om det var mest mulet.

Jag gick ned till SF Bokandeln och tittade och konstaterade att priset för alla StarTrek filmerna var 999:- för alla 10 i dn BlurRay box. Inte så illa. Men jag ville ju bara kolla priset så jag stog på mej och köpte inte dom.

På utvägen sen så såg jag avdelningen med Spel böcker och såg att dom hade EVE novellerna, som jag inte har läst. Empyrian Age heter den första och den andra heter Templa One. Empyrian Age var på rea för bare 59:- så jag kunde inte låta bli och köpa dom.

Detta var nog dom första böckerna som jag köpt på minst 5 år. Alltid annars har det ju vart elektroniska varianter, kindle versioner eller audioböcker. Men nu har jag 2 ordinarie att läsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.