Flytthelg

Efter att ha varit hos min gode kollega Andrew i en vecka så kom jag hem på lördagen. Flyget från Stanstead landade utan problem på utsatt tid trots att vi var 10 minuter sena att starta. Dom fick väl gasa lite. Hur som helst så var Ylva och hämtade mej. Hon hade ju lånat bilen. Och sen bar det av hem till Uppsala och hämtade Imme hos stefan för att fire henne hemma hos Ylva.

Väl hemma så var det kaffe – tack och lov – hade inte fått kaffe sen 8 på morgonen, så det var efterlängtat. Sen var det att vänta på dom andra. Zarah, Robert, Hampus och Jessice kom efter en stund och efter ytterligare ett tag kom Susanne och Kenneth. Så nu blev det tårta och bullar. Sen var det presentupppackning. Ni kan se på bilderna att Barbie var mycket uppskattat.

Sen bar det av hem. Handla på vägen och sova i sin egen säng.

Flyttsöndag

På söndag var det flytt. Grabbarna som hjälpte till och bar kom vid 9 tiden, så det var upp tidigt, snabb frukost och iväg.

Väl där så gick vi igenom lite vad som skulle göras och dom startade med att bära möblerna. Jag åkte snabbt hem och hämtade verktyg som jag hade glömt eftersom vi senare skulle montera ned lagerhyllan vi hade där. Tillbaka och sen över till nya stället för att lasta in.

På detta sätt tillbringade vi hela dagen. Fram och tilbaka.

Men framåt 5 tiden var vi klara och det vara bara skräpet kvar att slänga. Det blev en hel hög att slänga.

Sending files with bluetooth

I have been fighting my phone for some time. I wanted to send files from my phone to my pc and not to have to send them up to facebook or something stupid like that first.

And I haven’t managed. I have done some search but not found anything really good telling my why it will not work.

But today i found it.

Continue reading

Valet sett från london

Hej på er alla i sverige. Man sitter ju och tittar på valdebatt och annat via nätet i London. Och det är ju lite interesant att se vad som dyker upp utomlands och var man hör i nyheterna här i london om svenska valet.

Men det som är mest inteserant och roligast  se är faktiskt uppsamlingen bakom antifrämlingsfientlighets kampanjen “vi gillar olika”. Denna är nu tydligen uppe i över 250 tusen som stödjer den och även om man kanske inte gillar aftonbladet och vänsterpolitik så verkar det ju som både jag och alla andra och även alla partiledar gillar detta.

Man kan läsa mer om detta på aftonbladet.

Lite smolk i bägaren är ju dock det osmakliga att se att sverigedemokraternas sympatiregister har blivit hackat och lagts ut publikt. Detta är jättebott mot alla lagar om PUL och annat och man kan ju bara hoppas att detta snabbt dras tillbaka och tas ned. Mer om detta http://www.internetsweden.se/dubbelmoralen-verkar-total-eller-ar-det-nat-annat/.

Dagens 2 simmturer

Ja jag försöker att komma iväg och simma 2 gånger i veckan men denna veckan var helt omöjligt full med jobb. Jag var på Congrex på måndags som vanligt, på iis tisdag och halva onsdagen sen iväg till en ny kund på eftermiddagen. TIllbaka på iis på torsdagen för möte med registrars och iss och sen var det att hämta nycklar och kolla på källare på fredagen. Helt fullt.

Continue reading

Kålpudding

I helgen lagade jag till kålpudding! Jag gillar gamla husmansrecept och mat som jag kom ihåg att man fick som lite.

Jag var dock inte helt nöjd med receptet. Det var gott men inte 100% som jag kom ihåg det så det blir att rafinera lite innan jag publicerar det receptet.

Annars är veckan igång igen. En mycket stressig vecka med massor att göra. Kundbesök nästa hela veckan. Möte med IIS och Registrars.se samt flytt av källare. Pust.

Mer simmning

I går var jag duktig ien och var och simmade. Jag ökade från 200m till 300m och det känns ganska bra idag. Lite stel i ryggen men annars ok. Jga vill komma upp i 400m och försöka göra det 2 ggr i veckan man kan och hinner.

Anars känns det bra. Jag gillar att simma och det känns skönt och att man är stor och rund får man skita i. Man måste ju starta nån stans.

No phishing

Today I actually gor a real – yes REAL – email from paypal. Yes thats true – theu are changing the User Agreement and everyone needs to read it so yes there are links in the mail that you need to follow to read it.

But how do I know its from paypal and not another phishing attempts.

Continue reading