Valet sett från london

Hej på er alla i sverige. Man sitter ju och tittar på valdebatt och annat via nätet i London. Och det är ju lite interesant att se vad som dyker upp utomlands och var man hör i nyheterna här i london om svenska valet.

Men det som är mest inteserant och roligast  se är faktiskt uppsamlingen bakom antifrämlingsfientlighets kampanjen “vi gillar olika”. Denna är nu tydligen uppe i över 250 tusen som stödjer den och även om man kanske inte gillar aftonbladet och vänsterpolitik så verkar det ju som både jag och alla andra och även alla partiledar gillar detta.

Man kan läsa mer om detta på aftonbladet.

Lite smolk i bägaren är ju dock det osmakliga att se att sverigedemokraternas sympatiregister har blivit hackat och lagts ut publikt. Detta är jättebott mot alla lagar om PUL och annat och man kan ju bara hoppas att detta snabbt dras tillbaka och tas ned. Mer om detta http://www.internetsweden.se/dubbelmoralen-verkar-total-eller-ar-det-nat-annat/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.