Flytthelg

Efter att ha varit hos min gode kollega Andrew i en vecka så kom jag hem på lördagen. Flyget från Stanstead landade utan problem på utsatt tid trots att vi var 10 minuter sena att starta. Dom fick väl gasa lite. Hur som helst så var Ylva och hämtade mej. Hon hade ju lånat bilen. Och sen bar det av hem till Uppsala och hämtade Imme hos stefan för att fire henne hemma hos Ylva.

Väl hemma så var det kaffe – tack och lov – hade inte fått kaffe sen 8 på morgonen, så det var efterlängtat. Sen var det att vänta på dom andra. Zarah, Robert, Hampus och Jessice kom efter en stund och efter ytterligare ett tag kom Susanne och Kenneth. Så nu blev det tårta och bullar. Sen var det presentupppackning. Ni kan se på bilderna att Barbie var mycket uppskattat.

Sen bar det av hem. Handla på vägen och sova i sin egen säng.

Flyttsöndag

På söndag var det flytt. Grabbarna som hjälpte till och bar kom vid 9 tiden, så det var upp tidigt, snabb frukost och iväg.

Väl där så gick vi igenom lite vad som skulle göras och dom startade med att bära möblerna. Jag åkte snabbt hem och hämtade verktyg som jag hade glömt eftersom vi senare skulle montera ned lagerhyllan vi hade där. Tillbaka och sen över till nya stället för att lasta in.

På detta sätt tillbringade vi hela dagen. Fram och tilbaka.

Men framåt 5 tiden var vi klara och det vara bara skräpet kvar att slänga. Det blev en hel hög att slänga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.