Mer simmning

I går var jag duktig ien och var och simmade. Jag ökade från 200m till 300m och det känns ganska bra idag. Lite stel i ryggen men annars ok. Jga vill komma upp i 400m och försöka göra det 2 ggr i veckan man kan och hinner.

Anars känns det bra. Jag gillar att simma och det känns skönt och att man är stor och rund får man skita i. Man måste ju starta nån stans.

One thought on “Mer simmning

  1. Jag tycker att det är jättestarkt av dig att träna och äta nyttigt. Fast jag är ganska liten så vet jag hur lätt det är att ha grädde i mat, Oboy xD och bli sugen på godis och diverse. Dessutom så är mer starkt gjort av en överviktig människa att träna än pyttefolk! Stolt över dig!! KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.