En personlighet borta

Eftersom alla andra skriver att Patrick Swayze är borta så måste jag väl ta upp att Keith Floyd också gick bort i går. Eller ska man säga nåt roligt som om att han har gått till det stor köket i himmelen eller så? 🙂

Trots hans friska drikande i tv så var han en bra kock och gjorde massor med utmärkta program om alla möjliga delar av kokonsten. Nu är ju jag i England just nu och här har man väl pratat lite mer om detta, men jag var nöjd och se att det faktiskt var med på aftoblandets förstasida på webben också, och även hos expressen. Han avled av en hjärtattack i sitt hem i går. Man kan tro att det var något relaterat med allt detta drickande men tydligen så genomgick han en kontroll för ett par år sedan och hans lever funtion var tydligen 100%.

Så man ska väl inte alltid tro attmassor med drickande alltid sätter sitt spår på levern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.