En uppdaterings helg

Då har det varit påsk. Och eftersom jag startade och få ett läsfel på min huvuddisk på min laptop, så beslutade jag mej för att ta mej själv i kragen och uppdatera till en nyare version av kubuntu när jag ändå skulle byta. Jag har funderat på detta ett tag men inte riktigt tyckt att jag har tid för det.

Och nu har jag gjort detta. Jag startade med att klona – eller kopiera – hela min gamla disk till en ny hårddisk, och den monterade jag in den som huvuddisk och uppgraderade därifrån.

Och jag har lyckats så nu kör kah kde4 och kubuntu 9.10. Men det är en del saker kvar att fixa och det var inte helt enkelt heller.

Jag kommer att skriva flera bloginlägg om detta men dom blir på engelska.

Glad påsk på er alla i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.