ipad hackad

Ibland undrar man hur företagen orkar med att lägga miljoner på att försöka låsa ned devices och andra saker för att förhindra hackning. Tydligen så har en hacker i USA redan hackat dis in i en ipod, bara en dag efter det att den släppts raporteras det på slashdot.

Det är lite samma problem som med DVD och regionskodningen. Det brukar inte ta lång tid innan nån ute i världen kommer p hur man bryter sig in eller tar sig förbi skydden. Vore det inte enklare att ta bort detta och se till att folk kan göra som dom vill med sin hordvara/media och lita på att folk kommer att lära sig att sköta detta.

Se bara på spotify och deras hantering av musik. Jag trot att dom flesta är villiga att betala lite för att ha tillgång till musik och 99 kr per månad är inte mycket. Jag tror att folk generellt är ganska ärliga om man ger dom en möjlighet till att skaffa saker till ett rimligt pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.