Semester 2017 – Onsdag – Till Gotland

Då var det dags att åka till Gotland denna gången. Vi tog bara kaffe hemma innan vi packar det sista och åker.

Första stoppet är Prem och inhandling av några mackor, så att vi får lite i oss innan färjan kommer. Den ska gå kl 11:25, men vi är tidigt på plats så vi blir 3 bilen i kön. Efter att ha checkat in är det ytterligare väntetid innan vi kommer iväg.

Sen bär det av mot Gotland. Vi skickade iväg andrew att hitta ett bort i restaurangen när vi ko ombord medans jag, Eva och Sandy lastade ut det vi behövde ur bilen och gick up. Det gjorde att vi fick ett bra bort och efter en stund tog vi en brunch på båten.

Jag och Andrew var tvungna att fixa en lite sak, så jag köpte en “internetonboard”. Fruktansvärt långsamt, framför allt i början när alla kopplade upp sej, sen blev det lite bättre. Men vi kunde fixa kundens problem och nu var det lugnt.

Det var strålande väder hela överresan. Inte mycket vind eller vågor så det var jättefint.

Vi gick upp lite på däck och tittade och det blåste dock som bara den. På akterdäck så var det vindskydd och där låg det massor med folk och solade.

Mot slutet av resan så kunda man se Gotland på avstånd så jag kunde inte låta bli att ta en panoramabild.

Väl framme i Visby så blev det upp till Coop och handla lite. Och sen ut till Åminne.

Vi avslutade dagen med en riktigt klassisk svensk middag – falukorv och potatismos. Givetvis hemgjort potatismos. Och Andrew och Sandy gillade det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.