Semester 2017 – Hämta andrew

Då var det sommar. Igår var sista dagen på jobbet och nu är man ledig. Andrew och Sandy kommer hit idag och vi ska ta en tur till Gotland. Vi skulle ju gjort detta förra året, men då flyttade dom ju så då fick jag och eva åka hit själva.

Tisdagen startade med att jag åker in till Bontouch och lyssnade på ett morgonföredrag om vad som händer med IOS och Android. Både Apple och Google har ju haft sina konferenser och folk från Bontouch har vart på bägge, så dom presenterade vad som händer.

Sen var det lite ärenden på stan. Bland annat så lämnade jag in min kostym för att sy in den lite och även hämta en ny ytterdörrsnyckel till förrådet. Vi ska ju lämna tillbaka detta i September, så just nu håller vi på och rensar vinden för att sen kunna ta upp saker från källarförrådet. Men stockholmshem hade bytt låset till ytterdörren, och som vanligt inte meddelat detta, så det gick inte att komma in.

Sen bar det av ut till Arlanda och hämta Andrew och Sandy. Deras plan var lite försenat, vilket var tur för det var mycket trafik ut, så jag var 10 minuter sen, men deras plan var 15 så det jämnade ju ut sig.

Sen hem och packa det sista. Vi åt Evas goda fläskkotlett med sparris och gräddsås till middag innan vi gick och lade oss, för att komma upp i hyffsad tid till båtresan i morgon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.