Det är måndag morgon …

och mitt huvud känns så tungt – som Povel Ramel sa i sin sång. Nej så illa är det faktiskt inte. En ny vecka startar och allt är ganska bra. Så inte är det altför tungt i alla fall.

Helgen har varit ganska bra och jag har fått gjort massor. I Lördags var jag hemma hos min kompis och kollega Björn och vi satt och översatte ett system till Engelska som vi har gjort eftersom dom ska ha en demo för en utlänsk kund nu på mpndag, så vi var tvugan att bli klara. Och det blev vi. Vi jobbade också med en del statistik till systemet och grävde djupt ned i SQL och hittade tillslut felet, eller felen som gjorde att statistiken inte stämmde.

På söndagen så skulle Zarah komma ned med lite saker så jag var uppe tidigt och startare och packa om och fixa i lägenheten. Behövde lite plats till att få plats med allt nytt. Men hon fick fel på bilen så det blev inställt. Jag har ett problem med min bil och det är att kontrollera till sätet fungerar inte och jag mistänkte att det var säkringen. Är det nån som vet hur svårt det är att hitta säkringslådan i en Saab 95. Nästan helt omöjligt. Men efter en hel del surfande och letande hittade jag den i alla fall. Och konstaterade att dom inte var fullt utmärkta och att jag inte kunde se om någon var trasig eller inte. Suck. Ja Zarah får vänta lite mer längre att få låna bilen. Men det får väl gå bra det också.

Jag avslutade helgen med att skriva en resention av en ny bok för idg och tittade på Shelock Holmes på kanal 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.