Höstmorgon

Burr. Det märks att det är höst. Man vaknar – tittar ut och det regnar. Inget roligt. Men det är vad man kan vänta nu. Annars är det mitt i veckan och man jobbar och sliter. Just nu så är det mest jobb med en asterisk applikation för en chatline som vi har byggt och vi översätter denna till engelska eftersom dom ev ska sälja den utomalnds. Jag återkommer mer om PHP och Internationalisering när jag kommit så långt.

Annars har det varit en hel del uppdatering av wordpress och teman. Vi hade styrelsemöte med föreningen registrars.se och jag är lite ansvarig för deras websida. Dom kör wordpress också så jag har ägnat helgen år att uppdatera deras sida. Det var dock ett problem med utformningen så jag har ändrat lite på utseendet och det gjorde att en hel del nya och icke översatta delar i temat visades. Så jag fick översätta. Och alla som känner mej vet ju hur bra jag är på att skriva svenska.

I helgen så var min dotterdotter Irmelie med på sin första tävling – Hon tävlade i macdonaldsloppet i uppsala. Hennes pappa hade anmält henne och hon verkade gilla det stort. Bilder finns på Zaras blogg. Hon har även fått upp bilder på vår tripp till Grönan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.