Perseiderna och Hemresa

I dag är det det dags för hemresa.

Jag hade tur i torsdags. Det var klart så jag kunde faktiskt se perseiderna kl12 på natten. Ganska mäktigt. Jag var bara ute ca 30 minuter för sen blev det mulet igen men under den tiden såg man ca 30 olika meteorider – tjusigt.

I går då blev jag färdig med mintt jobb som jag va tvungen att ha klart och det var skönt.

Jag tillbringade efermiddagen med att klippa gräset och tvått och plocka i ordning så det blir enklare att åka hem idag.

Nu ska jag bara ta frukost. Packa och städa av lite sen bär det hem.

Hej då kusten

One thought on “Perseiderna och Hemresa

  1. Hej! Är det sant att de bildar par,tvestjärtarna? stackars dem nu fick jag inte bättre samvete precis. Antar att jag har en inbyggd skräck för dem för att de sägs krypa in i öronen och att de sägs nypa. Egentligen är det ju sjukt , jag håller ju på med allt från igelkottar till falkar, örnar,ugglor..men kan springa all världens väg för en tvestjärt,suck..
    Fobi antar jag men hur är det? KRYPER DE IN I ÖRONEN? Är det bara en myt?
    Tack för bra info även om det gav ett himla taskigt samvete:( Men det kan kanske hjälpa mig at inte springa och steppa så snart jag ser en.
    Ha det gott maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.