Fösta jobbveckan

Jaha då har man jobbat en vecka.

Jag åkte hem från kusten förra lördagen. KOm iväg ganska ok, även om det tog lite längre tid att städa allt innan man kom iväg. Jag e kanske lite konstig som kille men jag gillar att det är ganska städat innan jag åker så att det är ok när man kommer ner igen.

Passade på att åka förbi en EVE kompis å Orust på hemvägen och fika. Jag har tidigare tyckt att Zarah’s Pansi är ganska stpr men han är iten jämfört med den irlänska varjhunden som han hade. 75 kg hund och ca 1 meter i makhöjd – jösses va stor.

Åkte förbi Zarah och Robert med lite av rottingmöblerna som Zrah ville ha på sin balkong i örstervåla. Och bättre det än att dom står i källaren på kusten till ingen nytta.

Dom hade just lagat midag när jag kom så det blev fläskfile med potatisgratäng – mums. Sen vidare hem till stockholm och farsta.

Söndag

Sista semesterdagen. Handla och packa up och göra sig iordning för att starta och jobba.

Veckan

Mestadels full med jobb och möten. Det känns lite att jobba fulla dagar igen. Jag har ju gjort en del under semestern men i alla fall så känns det att jobba full tid igen. Jag hade möte med Stockholms stad om systemet jag bygger för dem och visade vad jag hade gjort. Det fan 2 sätt att göra inmatningen och jag hade valt ett av dom och givetvis så ville dom ha det på det andra sättet.

På torsdag var det DNS operatörsmöte på IIS så veckan har varit full av jobba och möten.

På fredag så var det dags för Roberts födelsedagskalas. Hna och Zarah hade öppet hus under dagen sp folk fick komma som dom ville. Jag hämtade Ylva vid 5 tiden och vi åkte ned på stan för att skaffa en Vit chockladpuddingsmix men dom hade bara vit shokladfony, men det fungerade också- Robert kan ju inte äta mörk choklad men vit fungerar. Sen åkte vi förbi el-giganten. Ylvas kaffebryggare hade ju pajat så jag hade lovate henne en ny. Och Zarah behövde en vattenkokare, så vi fixade bägge delarena. Tack och lov så kostar det ju inte så många kronor numera.

Sen bar det av och hämta Jessice. Hon skulle ha åkt med Susanne ut men det blev tydligen ändrade planer så dom undrade om jag kunde ta med henne och det blev en lite omväg men allt löser ju sig. Ut till Zarah och Robert och kalar för födelsebarnet. Han var mycket glad för datorn även om han inte fick den just nu utan fpr vänta till i mitten på veckan innan den kommer. Sen bar det av hem itt i natten. Läna av ylva och jessice på vägen och man var hemma i Farsta straxt efter 12. Pust.

Idag på lördagen har jag tahit det lugnt, handlat och mer eller mindre bara vilat.

Avslutade dagen med att titta på Terminator 3: Rise of the machines på tv1. Jag tycker att det är den bästa av terinator filmerna och Arnold Schwarzenegger fungera bra som robot (hihi) och gietvis så är Kristanna Loken trevlig att titta på. Men det som är mest fashinerande att titta på är faktiskt slagsmålssenerna mellan henne och arnold. Dom bankar på varandea mycket och det ser väldigt bra ut. För att inte tala om chase-scenen med kranbilen. Mycket saker som förstördes i den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.