Ishockey lördag

Jaha då har det vart lördag och vi har vart och sett på ishockey.

Nej jag har inte blivit sportfantast. Linns man Johan spelar ishockey för Haninge i division 4. Och denna lördag skulle dom spela mot Östervåla, så vi slog två flugor och både tittade på hans ishockey match och hälsade på Zarah.

Vi brukar faktiskt titta på Johans ishockymatcher då och då så helt främmande för att titta på det är jag inte. Men det är ju mest för Johans del, och att man är stöd för honom, än att jag längtar att titta på ishockey.

Hur som helst,mvh hämtade Linn och Svea vid 12 och sen åkte vi upp till Östervåla.mjohan åkte med laget i bussen och straxt efter Uppsala passerade vi dom. Samtidigt som dom blev inkallade till en poliskontroll. Deras chafför fick blåsa och dom kollade färddatorn över hur mycket han hade kört etc.

Så vi var framme i Storvreta innan dom var framme. Linn hopade in på Coop och handlade lite fikabröd och sen gick vi upp till Zarah.

När vi var i England för några veckor sen så handlade vi, eller Eva, en del kläder till barnbarnen, samt kakor till våra barn. Så först var det utdelning.

Eftersom det var alla hjärtans dag så fick barnbarnen ett extra litet paket. Hampus fick en liteblegobil och Ellinor fick en väska med kam, hårborste och spännen. Och bägge två var jätteglada för detta.
Efter att ha fikat så var det dags att åka ned till ishockeyn.
Det var ganska mycket folk där, så vi borta lags supportrar var i helt klart underläge. Lagen var väldigt jämna och Johans lag förlorade med 3 mot 4 men det kunde gått hur som helst.
Sen bar det av hemmåt. Vi passerade Ylva och lämnade sakerna till irmelie också, och pratade en liten stund.
Så vi han och hälsa på bägge mina barn, och det var ju jättetrevligt. Och fick hejat på Johan lite. En lördag nästan helt ägnad åt barn och barnbarn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.