Semmelwrap

 Ja då har man provat semmelwrap. Jag och Eva är bägge jätteförkylda, men lite roligt ska man väl ha.

Vi tg bilen in till Tössebageriet vid karlaplan som tydligen är dom som hittade på detta med en Wrap Semla. Handlade till oss och till LInn och Johan och sen ned till dom och provsmaka.

2015-02-01 15.10.53 Den är en intressant sak, denna semmelwrap. När man läste om den så var den ju gjord för att vara enklare att äta och det är den väl. Men inte jätteenkel, skulle jag vilja säga. Det är fortfarande lite svårt och man får vara försiktig så att grädden och mandelmassan inte kryper ut när man biter.

Men smaken då. Jo faktiskt så smakar det precis som en vanlig semla, tycker jag. Wrappen get bullsmaken med kardemumma och lagom tuggmotstånd. och grädden tillsammans med mandelmassan ger semmelsmaken. och Slutpunkten är den lilla lagret med florsocker på. Tillsammans så smakar det faktiskt som en semla. En bra ny uppfinning.

Annars så är det bara att ta det lugnt och krypa på förkylningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.