En morgon i korvarnas land

Hej alla glada där hemma. Nu är det tisdag morgon i england.

Allt väl och man sitter framför dator och jobbar igen.

Måndag

I går så jobbade vi på förmiddagen och på eftermiddagen åkte vi en sväng in till Harlow och tittade på en fotoutställning. Lite interesant men det var ju mest Andrew som ville åka dit och titta. Han hade sett den redan innan men ville se den igen och jag hängde med. Tyckte att det mesta av det dom visade var ganska ointeresant men några trevliga bilder fanns det ju. Jag undrar bara hur i h-e man skulle kunna vara dommare i nåt sånt. Dom bilderna som jag tyckte var mest interesant var inte dom som hade fått pris.

På kvällen åkte vi till puben “The Heron” i byn bredvid. Det är en interesant upplevelse. Det är en pub med tillhörande restaurang. Inte så konstigt. Men detta är en kinarestaurang. Och inte nog med det, dom har en buffe men man beställer rätt för rätt liksom. Det finns några regler. Man kan inte beställa nya rätter innan man har ätit upp dom gamla och man får betala fullt pris för en rätt om man lämnar. Och detta fungerar bra. Man kan smaka en hel del olika rätter och det är nygjort och jättegott. Andrew älskar bläckfisk friterade med chilli och salt och detta är gott om det är nylagat och kripigt. Och det är det här. Till och med så gott att jag kan äta lite av det. 🙂

Tisdag

Idag så åt vi kort till frukost. Där av titeln. Dom har så många goda och interesanta korvar här. Inte alls som hemma. Dom är i olika former, en del är runda och ser ut som ett lock (korveln lindad runt och runt) och dom är groba. Inte alls som alla svenska finmalda korvar utan man kan känna köttbitarna lite granna.

NU är det tillbaka till jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.