Vårlik veekend i London

Vår i London. Skönt. Nja – mycket hösnuva :(.

Hur som helst så har det vart en bra helg. Skönt och ganska avkopplande.

Lördag

I dag var det som Andrews foto grupp som var i Marakesh skulle kommer och vi skulle åka up till Henry Mores Foundation vid Perry Green och dom skulle fotografera olika skulpturer. Och en av anldningarna att jag åkte över just nu var att ev. vara extra chafför om det behövdes.

Men nu hade alla hans vänner fått olika saker att göra. En hade brutit foten och fick inte gå för sin doktor och en hade problem med sitt x och fick ta till en domstol för att kunna komma in och tömma deras hus så dom kunde sälja det så det blev inga som kunde komma tillslut.

Men vi hade nästa det lika bra i alla fall eftersom både jag och Andrew hade hösnuva.

macminiHur som helst så ville Andrew åka och titta på en macmini. Det är en undebart lite mac dator som är lite högre än en dubbel cd paket och som innehåller en hel dator.

Han har ju blivit av med sin vanlig macair igen eftersom tangentbordet slutade och fungera, så han var lite ledsen.

Så vi åkte in till Harlow först för att se om dom hade en med det hade dom inte men dom var snälla och kollade med dom andra afärerna runt om och vi fick reda på att det fans en i Chelsmford – The birhtplace of radio. Det var här som Marconi startade upp sitt företag, därav namnet.

PÅ vägen hem diskuterade vi vart vi skulle åka och äta och en av våra vänner här har bytt pub och lagade mat på ett annat ställer så vi bestämde oss för att åka dit. Puben The Axe and Compases i Braughing var en mycket trevlig upplevelse. Man märkte med en gång att det var mera höglklass och man hade bland annat riktiga linneservetter.Kevin sa till andrew att det enda som kommer ut ur frysen där är glassen. Dom gör till och med sitt eget smör. Och det var gott. Vi hade en trevlig middag och huvudrätten var en ganska interesant rätt:

Proscuttioinlindad fläskfille med blodpudding och en rabarber och timjan-sås. Mycket interesant . Det låter konstigt men fungerade.

Söndag

Söndag var en mycket lugn och trevlig dag. Inget speciellt planerat utan vi tog det bara lugnt. Andrew startade och installera sin nya Macmini och det var interesant att se hur bra installationen var. Dom flesta datortillverkare – oavsett om det är linux eller Widnows kan lära lite från macken. Smidigt ö snabbt och den var klar på en ganska kort stund.

Vår kompis Phil och hans fru ringde sen och undrade om vi ville komma över på grillning och det gjorde vi gärna. Så vi tillbringande en trevlig eftermiddag på deras bakgård och grillade, pratade och hade det trevligt.

En lugn och trevlig helg på det hela taget.

3 thoughts on “Vårlik veekend i London

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.