Testdag i england

Ja sent om sider i går kväll kom ju mailet med instruktioner om hur man tar registrars provet så idag blir det test. Förutom en hel del jobb med servrar och annat så låste jag in mej efter lunch och tog provet. Det var inte så komplicerat. Man är som vanligt tvungen att läsa igenom en del frågor riktigt noggrant så att det inte blev fel men jag hoppas att det gick bra. Nu kvarstår bara att fixa till avtal och börja skicka ut till alla kunderna så vi kan bekräfta detta och får det klart.

Den normala saken att göra på fredag hos Andrew är att hans goda vänner David och han fru kommer över och att dom har med sig en Indisk Curry. Dvs en massa olika rätter, och en hel del ganska starka sådana. Men David mådde inte bra idag så dom ville stanna hemma. Förståeligt.

Och eftersom vi bara är här till på tisdag så sa vi att då går vi på WaterGardens istället, så lämnar vi måndag till en eventuell curry.

Denna resturan är den absolut största kinarestauran som jag har sett. Inte bara har dom en gigantisk buffé med massor med kinamat, dom har även en del där man plockar ihop sin egen mat och dom steker, lite granna som mongolisk barqueue. Så man äter givetvis för mycket, men gott är det.

En härlig avslutning på veckan.

Lördag

Idag ska Ylva och Roger åka in till London och träffa en del vänner från WOW som dom har här i England. Och pappa är lite oroligt för att släppa iväg “lilla” dottern ensam ut i stora london. Men Ylva har ganska bra lokalsinne så jag är inte så oroligt.

Det innebar att vi fick åka iväg ganska tidigt. Dom skulle vara inne och träffa sina vänner vid 10 tiden och det innebär tåh kl 8:26 från Bishop Stortford. Så vi åkte hemifrån kl 8.

Efter att ha lämnat av dom på tågstationen, åkte jag och Andrew till Tesco’s. Dels för att handla och för att äta frukost. På så vis slapp Andrew att laga mat på morgonen.

Sen bar det av tillbaka hem, lasta ut och göra oss klara och sen åkte vi runt lokalt och tog bilder. Andrew ska göra frågorna till lokala pubbens “Pub Quizz” på söndag så som en av kategorierna tänkte han på att ha “längsmed the Ash valley” . Denna “flod” rinner igenom Much Hadham och igenom en del av dom små byarna runt om kring här. Så vi åkte till ena ändan av dalen och sen hal vägen upp til den andra delen. En trevlig utflykt.

På kvällen kom Phil och Kerry över och Andrew hade skaffa en “Belly of pork” som vi rostade och stekte i ugnen. Den blev väldigt god.

Runt 8:30 så kom Ylva och Roger hem efter en trevlig dag i London. Dom hade lite roligt att komma hem eftersom dom jobbade med järnvägen och det var buss som gällde en stor del. Men dom kom hem och allt var bra.

One thought on “Testdag i england

  1. låter roligt alltihopa. vi ska ut på krogen nästa helg. kanske kan gå ut två dagar om du oxå vill gå med henne, fast jag tror inte hon orkar två dar på krogen med syskon som ska supa henne under bordet, hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.