Söndag och PubQuizz

Igår var det söndag och vi hade en slö och härlig dag med inte speciellt mycket att göra. Hos Andrew har man ju ingen tv att titta på (även om det numer finns en i lägenheten som han hyr ut), så det enda man kan göra en ledig dag är att läsa eller i mitt fall lyssna på ljudböcker.

Andrew hade en del att göra med att förbereda sig och frågorna för Pub quizzen på kvällen men annars så var det lugnt.

Vi åkte ned till pubben vid 7 tiden eftersom dom öppnade då och åt lite innan det skulla bli frågetävling. Klockan 8 så starade det hela. Andrew nya tjej som sköter bokföring etc heter Sara och hon kom dit så vi var “The sweeds +1”.

Jag tror att det var run 7 olika lag så det var ganska mycket folk och alla har en jätteroligt tid eftersom man känner varandra och skämtar villt med varandra. Och jag har ju varit här så mycket att jag faktiskt känner en hel del av folket också. Så det var roligt och trevligt.

Vid halvlek så ledde vi faktiskt men det berodde på att detta var sådana frågor som jag kunde. Telekommunikation och en del annat. Puben bjuder på små tilltugg i halvle och sen drar det hela igång igen.

Efter halvleken så gick det sämre för “The sweeds”. Det kom en hel del frågor som är mycket lokala och även om Sara var mycket duktig så var ju hon ensam om att möjligen kunna saker om till exempel slott pch herrgårdar i england. En av frågegrupperna vad “The Nordic Pantheon” – dvs frågor om Asagudarna och eftersom Andrew hade testat frågorna på mej så fick jag inte vara med utan dom flick klara sig utan mej där. Vi gjorde ganska bra även om dom missade en del.

Så det hela slutade med att vi blev 3:a vilket var ganska bra. Till stor del sp Sara’s förtjänst.

Sen bar det va hem – lite lugnt och sen i säng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.