Kall dag i england

Som jag skrev tidigare så var det tid att åka till england och jobba lite hos min kolega Andrew. Ylva och Roger åkte med eftersom dom inte har vart med till Andrew tidigare.

Så vi åkte från Stockholm Väst. Dvs Värsterås. Sent på kvällen. Vi kom fram i tid men som vanligt så tar det tid att komma igenom passkontrollen och att få våra väskor, så klockan var runt 12 när vi var framm hos Andrew. Enegels tid. OCh sen tig det ju tid att prata, slappna av och komma isäng. Så man var under täcket runt 2 eller så. Och sen gick vi upp kl 8. Huvudverk och sovit för lite. Men dagen gick.

Torsdag

Burr, det är kallt här i England. Idag var det en hel del småjobb att göra. Massor med tråkig administration också, men det måste göras.

Medans jag jobbade så åkte Andrew, Ylva och Robert över till slaktaren i by bredvid. Jag har varit där och man blir lite avundsjuk av att se allt fint kött som dom kan få lokalt. På fältet tvärs över vägen från Andrew kan man faktiskt se en del av dom lamm så går och betar som slaktaren senare ska slakta och göra kött av. Lokalt så det bara förslår. I Stockholm kan man ju få tag i en del så om an åker till en av saluhallarna men annars finns ingen lokal slaktare så vitt jag vet.

På kvällen så åt vi fasan. Andrew hade fått tag i 2 fåglar och vi rostade dom i ugnen tillsammans med lite grönsaker och potatismos. Mycket gott. Och ovanligt. Inget som man vanligen får hemma. Jag förstår Andrews kommentar att han skulle ha svårt att flytta till sverige bara för utbudet av varor som vi har. Här i england har dom så mycket mer att välja på. I alla fall om man har pengar som andrew har.

Andrew hadde en del att göra med en kund som skulle flytta från oss så mestadels av maten gjorde faktiskt jag och Ylva.

Jobbmessigt så väntarde jag fortfarande på besked om när jag skulle få ta mitt prov för certifieringen av oss som registrarer i den nya affärsmodellen hos .se. Och sent på kvälen kom äntligen länken. SÅ morgondagen blir en testdag.

Det var också dotterns Jessice’s fördelsedag. Vi försökte att ringa flera gånger för att gratta men det var upptaget eler gick inte att komma fram. Jag skickade i alla fall ett SMS på morgonen så jag hoppas att hon inte känner sig bortglömd. VI får väl ha ett kalas när hon kommer hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.