Nere för räkning?

Dom som känner mej vet att jag inte brukar vara omöjlig och att jag för det mesta försöker göra rätt för mej. Jag brukar inte ställa omöjliga krav, utan försöker göra det bästa av allt. Men att bli nedtryckt och sviken av nånsom man trots allt tyckte mycket om känns hårt. Och när man försöker hjälpa till och göra det bästa av allt så får man bara skit tillbaka.

Har försökt att inte bråka och bara vara ok, bara kräva det jag tycker jag har rätt till och har kvitton och dyligt på men det räcker tydligen inte.

Just nu känns det som om jag får sälja dom sista få ägodelarna jag har, gå i ide eller försvinna och låta resten av världen ta hand om sig själv. Vet inte hur mycket man orkar mera.

3 thoughts on “Nere för räkning?

  1. tycker inte att du ska ge upp utan kämpa. är inte roligt än men vi barn vill allt ha dig kvar. vi älskar dig allihop. puss och kram

  2. Mmjo, du och mamma måste komma överens någon gång. Förstår att det är jäkligt svårt och tufft för er båda just nu. Men det blir nog bättre när ni har allt överstökat. Men jag hoppas ni stämmer en träff så ni får prata ut och berätta hur ni känner, för ingen av er mår bra. Ni har ju trots allt känt varandra nästan hela livet! Mamma vill gärna göra detta men känner att hon inte får någon “respons”.. Man får väl dra sina egna slutsatser. Jag väljer att inte ta någons parti, men jag mår själv dåligt av att ni bråkar och att ni inte mår bra gör det hela svårare. Jag älskar ju er båda lika mycket men jag tycker det börjar gå överstyr nu. Tänkte också om vi ska hitta på något snart? Och hur gör vi vid jul? Jag har fått jobb föresten som personlig assistent. Ska jobba 2dagar i veckan men får kanske hoppa in fler gånger. Sköt om dig riktigt bra nu så får vi höras!! Pussar och kramar //Dotra din 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.