Flyttens år

I år är det inte råttans år som kineserna säger. Det är flyttens år. Vi har flyttat, flyttat och flyttat. Det hela startade med att huset i Storvreta sålde och allt flyttades till Sävja. Sen gick jag och Susanne isär. Efter det så var det dags för byte av avloppsstammar och renovering i Stockholm så jag fick flytta från våning 4 till våning 6. Inte så långt men flytt i alla fall. Sen var det dags för tömning av lägenheten i Sävja inför försäljningen. Efter det var det sluttömning av lägenheten för försäljningen och nu har dottern fått ett hus på landet utanför Uppsala så i fredags så flyttade vi åt henne. Om någon säger flytta en gång till så skriker jag 🙂

Hur som helst så jobbade jag massor med EPP under veckan samt även med installation av nya servrar i filipinerna.

Sen var det då att ta ledigt på fredags. Jag åkte upp till Uppsala och hämtade Zarah och vi åker och hämtade den hyrda lastbilen, Zarah åker och hämtade David. Ylva och Roger samt Irmelie skulle ha varit med men stackars lilla dotterdottern fick magsjuka på torsdagen så dom fick inte vara med. Ingen annan ville ha magsjuka så det var bara bra att dom fick vara hemma.

Vi gjorde 2 resor från Gottsunda ut till Östervåla så Zarah och Robert fick dit alla stora möbler och nästan allt från lägenheten. VI var lite sena men fick lämnat lastbilen straxt efter 9:30 på kvällen.

Sen åkte vi till Gottsunda för att hämta Zaras bil, men kom på att nyckeln till garaget var kvar i Östervåla. Jaja det var bara att åka tillbaka dit ut. Och sen åka tillbaka Gottsunda igen. Sen bar det av hem till Farsta och jag va hemma straxt före 1 på natten – ganska slut.

Lördagen var det återhämtning. Ganska ont i alla leder och lite feber men en varm dush och ta det lugnt så går det över. Var och handlade. När jag gick ut i trappan för att åka och handla så var det nån som stekte lök så det luktade i hela trappan – mums. Så jag bestämde mej för att göra raggmunk – eller vad jag kallar det i alla fall. Riven potats, riven lök och ägg. Enkelt och jättegott. Så det var att titta på Narnia på tv’n och äta raggmunk på kvällen.

Söndagen var ganska lugn. Efter en lugn morgon jobbade jag med EPP och java. Dom fram till att jag inte kunde komma vidare utan ett certifikat. Ush. Sen åkte jag hem till Björn för vi skulel jobba med specen av servrar till filipinerna, så vi gorde detta och tog en pizza till middag.

Det var min helg. Nu ör det bara tillbaka till verkligheten och en ny veckas jobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.