Slutet på tunneln

NU är det sista klart. I lördags var jag uppe i Uppsala och tömmde lägenheten. Jag, Robert, Ylva och David tog det sista och fick ut allt. Ganska mycket åkte till tippen – lite synd men man kan inte spara allt. Nu är det helt rensopat och klart för nästa ägarna. Det var nästan lite ledsamt när man stängde och låste för sista gången. Men nu är den perioden över.

Sen lämnade jag nyckeln till städfirman på söndagen och dom åkte upp och städade så nu ska det vara ren och klart. Nu ska vi bara lämna nycklarna nästa måndag på banken så är det hela över. Trots att det känns lite ledsamt så är det i alla fall skönt att få bort den och får bort alla lån och annat så man har fixa detta. Eftersom ingen bodde kvar där är det ju lika bra. Och med tanke på dagen bostadsmarknad och finanskris etc vad det väl skönt att få det avklarat.

På söndagen så tog jag det lite lugnt, men var tvungen att jobba lite med en kunds system eftersom vi ska bli klara med det för test på måndag. Men jag satt inte framför datorn hela tiden. Jag fick upp DVD hyllorna och startade även att plocka ihop en hylla som jag tänker ha böcker och annat i i vardagsrummet. Ja det är en IVAR från ikea. Vi har massor av sådana och dom är kanske inte värdens snyggaste men dom är praktiska. Fick även planerat ch fixat till hallen så nu ska det bara upp några lampor där bredvid spegen. Men där är det betongväggar så det måste till slagborr, skruv och plugg, så det får bli lite senare. Ett steg i taget.

Sen såg jag även färdigt på Indians Jones och kristalldödskallen. Jag hade kvar att titta på alla extra delar, produktionmaterial etc och jag tycker att det är interesant. Filmen som sagt är väl inte den besta i serien men inte illa.

Veckan som kommer bjuder på Årsmöte i Unixföreningen samt juridikseminarie på IIS så det blir full fart som vanligt.

2 thoughts on “Slutet på tunneln

  1. håller med att det är skönt att det är klart men lite trist. ännu en period är över.
    Vi har massor med snö, hur har ni det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.