Man får leva ett år till och mer om fildelning

I går var det dags för den vanliga checkup hos läkaren. Jag var hos vampyrerna förra veckan (hos läkarmottagningen och lämnade prov). Jag var faktiskt lite orolig hur mina värden skulle vara. Dom som känner mej vet vad som hänt och under våran jobbade jag som en galning och var uppe i över 80 timmar i veckan vissa veckor vilket innebar att man inte hade tid att ta hand om sej som man borde. Jag gjorde givetvis vad man kunde men att simma eller promenera eller så fanns det inte tid till.

Sen hände det som hände i sommras och man kan väl säga att tiden har varit lite “rörig” sen dess. Jag har dock kommit igång och börjat promenera. Inte långt och framförallt inte än så länge inte under nån lång period. Så jag trodde inte att detta skulle visa sig på mina värden.

Men hör och häpna – dom var inte så dåliga. Mitt långa blodsockervärde var som det ska, inom gränsen för vad som är bra för en diabetiker. Inga problem med njurarna och mina kolesterolvärden är i underkant av det som är normalt vilket är bra. Till och med mitt blodtryck hadde gått ned lite. Fortfarande för högt men går åt rätt håll.

Så jag är ganska nöjd med mej själv just nu.

Fildelningsdebatten

Ja det har ju varit ett hett ämne i svenska pressen. Sen utspelet i DN och andra tidningar. Vill nu göra folk medvetna om vad Monty Python har gjort på YouTube för att lösa deras problem med illegal nedladdning.

Här är länken.

Vad tycker ni. Jag tycker att det verkar som om dom begriper lite om dagen nya mediasammhälle och hur det fungerar på internet. Bra gjort.

2 thoughts on “Man får leva ett år till och mer om fildelning

  1. Det är ju kanonbra att din värden är bra. Och inom kort kommer du säkert att ha fått upp flåset och orka vara ute på längre promenader ska du se. Det gäller bara att kämpa på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.