Gubben e nog gammal

I dag kändes det att vi flyttade saker över helgen. Det var segt att gå upp och kroppen gnisslar. Jag antar att det beror på att man börjar bli gammal och lite sliten. Men skam den som ger sig.

I lördags tog jag det lugnt och gjorde mer eller mindre ingenting. Tog det lugnt och tittade på Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Jag köpte faktiskt hela serien från CD-ON och den kom i veckan på bara 2 dagar eller så men har inte haft tid att titta på den.

I Söndags var det flytt. Alla de sisa sakerna skulle flyttas från lägenheten och vi hade hyrt en lastbil för att få in allt. Jag vet inte hur många lådor det blev men vi fyllde susannes förråd med alla hennes lådor, och det blev till och med lite över. Vi hade ju redan ett förråd som är mitt men Zarah hade ordnat så vi kunde byta till ett större och nu har vi ett av dom största dom har. Men det gjorde att vi fick in alla min grejor. Det som barnen villa ha och lite plats kvar till att ta de som inte fick plats i susannes förråd. Så nu är det bara lite kvar att flytta till helgen och lite till att slänga sen e det tomt. Det är därför det känns i kroppen.

Men jag ar som sagt diktig och gick ut och gick i dag också. Fast det tog emot och var kallt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.