Immes fördelsedag 2011

I lördags var det dags att åka upp och hälsa på ungarna i Uppsala. Framför allt var det Immes födelsedag som var den stora saken.

Jag gick upp som vanligt på lördagsmorgon, fick i mej mitt kaffe. Kollade mail, allt det där vanliga som man gör på morgonen. Duschade och åt min “stora” frukost. Det är ju bara 2 dl yoghurt men trots detta tar det en bra stund att få i sej det.

Tack och lov var det inte så mycket trafik på vägen, så det gick ganska bra att åka till Uppsala. Jag ringde och förvarande Ylva och pratade även med Zarah och David. David, Lisa och Tyra hade jag sett fram emot att se men Lisa och Tyra skulle ut och träffa en kompis så det blev bara David som kom. Men det blir väl fler tillfällen att se det nya lilla tillskottet.

Väl framme hos Ylva så var det grattis och kramar med mera till Imme och var jätteglad att man kom och hälsade på. Känns alltid lika roligt.

Imme hade tydligen önskat sig Cupcakes, så detta blev det och inte tårta. Men det gick bra att långsamt äta en också utan problem.

Efter några timmar trevlig samvaro med barn och barnbarn var det dags att åka hem och ta det lugnt över helgen.

Här kommer några bilder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.