Har inte försvunnit

Hej alla!

Har varit dålig på att skriva på ett tag men ska försöka komma igång igen. Det har vart en härlig oktober men massor med jobb.

Allt har gått bra efter operationen, jag har som sagt nästan inte haft några problem alls.

Förra veckan på torsdagen var det återbesök hos dietisten på SöS och hon var jättenöjd med allt. Det enda hon sa var att jag skulle äta mer – ja hon ville att jag mer regelbundet ska äta mellanmål. Så det försöker jag göra nu. En banan på förmiddagen det går bra. Sen försöker jag med ett äpple på eftermiddagen, men det går inte lika bra. Inte så att jag mår illa men det känns mer som om man är uppstoppad. Jag kanske ska byta till banan båda gångerna? Vi får se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.