Dag 3 – Hemkomst

Efter in god natts sömn vaknade jag straxt efter 6 igen. Lång och drog mej lite men beslutade mej sen för att gå upp och se på tvnyheterna. Efter en stund så kom syster förbis och bad mej gå och lägga mej igen så hon kunde ta proverna på mej. Jag mådde antagligen för bra eftersom man tydligen ska ta proverna vilande och att vara uppe så tidigt störed rutinerna lite 🙂

Efter det så var dags för frukost, idag blev det provia blåbärssoppa. Sen var det att vänta på dosktorn.

Ronden kom och jag fick lite förhållningsorder av dosktorn men han tyckte också att allt hade gått bra och sa också att det var dags att åka hem.

Sen var det att duscha och göra sig iordning.

Jag packade och gjorde mej klar och gick och satte mej i dagrummet.

Syster kom förbi och frågade om jag inte skulle ligga mer och jag sa att jag var klar och väntade bara på utcheckningen, så dom kunde ta min säng och göra iordning.

Satt och väntade på syster gittan. Sen kom dom andar som var klara för utskrivning. Syster kom och gick igenom mediciner vi skulle hämta, lite mer förhållningsregler etc.

Sen var det bara att sitta och vänta på sjukintyget som tog en himla tid att få men det kom fram emot 11.

Tackade all underbar personal på avdelning 56 och knallade ned till apoteket på sjukhuset och fick ut min medicin och sen bar det av hem med en taxi.

När jag kom hem skickade jag sms och talade om för folk att jag kommit hem.

Sen ringde majsan och undrade om jag va ok tillräckligt för ett besök. Lurad. Hon hade sagt att hon skulle på en mässa på torsdagen, men egentligen så liftade hon med en kollega som skulle på mässa i stockholm. och skulle besöka mej. Nice

Efter det att majsan hade vart här var det bara att ta det lugnt och titta på tv’n.

Det enda lilla problemet var att dom skulle ha skrivit ut Alvedon tuggtablett men hade skrivit ut Alvedon brustablett. Och att försöka få ned 150 ml bubblande alvedonvatten var inte helt enkelt. Men det gick det också.

Hemma – mår bra – allt väl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.