Helg hos barnen

Jaha då har det vart helg igen och men har varit ledig. Skönt. Jag har tillbringat en hel del av förra veckan med att jobba med EPP mot IIS’s nya testserver och det har varit internsant men ganska jobbigt. En hel del saker att sätta sig in i.

Men lördagen kom och jag kan med stolthet säga att jag fullständigt sket i datorn. Tittade på TV, tog det lugnt och bara slöade. FLyttade en del lådor och gck igenom en del saker men i huvudsak tog det lugnt.

På söndagen hade dottern Jessice bjudit in alla barnen och mej hem till sig ute på landet, så jag åkte upp runt 1:30 tiden. Så jag hämtade Robert först på vägen och sen Ylva och lilla hjärtegrynet Irmeli. Och sen ut till Jessice och Robin. Dom har en stuga – ja just nu är det Robbins mammas också men hon var bortrest över helgen om jag förstod rätt.

VI var där runt 3 tiden och Zarah skulle sluta jobba vid 4 och sen hämta David på sin väg ut. Jessice hade gjort tacos och vi åt och hade det jättetrevligt. Irmelie tyckte att vi höll på ganska länge och tålamodet tröt. Hon ville vi skulle komma fram till glassen snart. Inte så lätt att vara liten och behöva vänta.

Vi åt ju före David och Zarah kom så hon fick vänta en bra stund på att dom kom och hade ätit.

Som efterät var det hemagjorda bullar, kakor och glass. Mycket trevligt.

Sen pratade vi och så en stund innan det var dags att åka hem.

Det är ganska viktigt tycker jag att vi försöker hålla på traditionen och försöka komma ihop då och då trots att jag och susanne har gått isär och vi bor lite på olika orter. Det är inte så långt från Stockholm till Uppsala så det bör ju gå och hålla ihop i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.