Vecka med Internetdagarna

Denna vecka var det dags för Internetdagarna. Jag var moderator på ett av spåren på Onsdag och vi hade även ett litet bås (ja mest en rollup) med information om registrars.se. Mest för att se lite. En hel del folk från olika områden var där och det var på det hela taget ett interesant och man snappade upp en del nya saker.

Gietvis fanns det en fel tråkiga presentationer, eller såna som man inte var intereserad av på det hela.

På torsdag var det ut till en kund på eftermiddagen och på vägen hem så passade jag på att handla så jag slapp ut och åka på fredagen.

I lördags var jag och simmade. Det har varit en tid sedan jag gjorde så jag starade upp med 200 m igen för att så långsamt gå upp till mer under veckorna som kommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.