Stucken

I dag har man då varit och blivit stucken. Dvs jag har tagit svin-influensasprutan. Det är ju en diskussion om man ska göra detta eller inte men jag tycker att om nu staten har bestämt sej för att det är en bra sak och lagt ned 2 miljarder i kostnad för sprutorna så ska man väl ställa upp och gå dit.

Här i Stockholm har dom ju valt att ge sprutorna utan att kalla folk så man får gå dit själv. Och dom ar öppet alla dager från 11 to 16 eller vad det var så jag gick dit idag. Och snabbt och smidigt gick det. In, Fylla i en blankett, få en nummerlapp, in till sköterskan och bli stucken och ut igen. Det hela tog inte mer än 5 minuter.

Så nu är det avklarat. Sen ska man ju tillbaka om ca 3 veckor för en andra dos men det tar vi då.

One thought on “Stucken

  1. Bravo, det gjorde väl inte ont, eller? Åh, vad jag är knäpp. Jag är så van att ha varit spruträdd, så jag tänker inte på att läkarna sprutar mig full med cellgift varannan vecka! Ja, det ska vara jag till det, då. Ha det så bra! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.