Bloggfrånvaro

Det har varit ett tag sedan jag skrev på bloggen. En stor del i detta är att jag har fått ett nytt konsultuppdrag. Och detta innebär att jag är på jobbet kl 8 och jobbar till 5 så det blir en hel del långa dagar nu. Så man har inte riktigt haft tid och ork att skriva. Men hur som helst så går livet vidare.

Mycket att göra på jobbet dock och dels detta nya och en hel del som var innan ocks gör att man får jobba mycket mer än 40 timmar i veckan, men man ska väl inte klaga. Många har ju inget arbete.

Och som sagt – nu får man gå upp klockan 6 på morgonen för att vara på jobbet kl 8. Så det blir i säng redan kl 10. Eller i alla fall försöka.

Idag tog jag också en tripp upp till uppsala och Ylva. Hon skulle ha en ny telefon och trots att jag ytryckligen bad telenor att skicka den direkt till ylva så kom den till mej – morr. Men efter att ha ringt och klagat så bjöd dom på en månadsavgift i alla fall altid något.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.