Helg och ingen simmning

På lördagen skulle jag vara ordentlig och starta och simma. Jag är ganska stor av mej och jag har jobbar för mycket under våren så haf har inte haft tid att sköta om mej som borde. Men nu så tänkte jag starta och simma regelbundet. Jag har en fin simmhall i Farsta men jag viste att man brukade ha sommarstängt så jag gick in och kollade på Stockhom stads hemsida och man har öppet mellan 9:30 till 15 så det verkar bra. Samlar ihop alla grejor och åker dit. Och ser att det är sommarstängt i bassängen till 31/8. Skit.

Jaja det är bara att åka och handla och åka hem. När jag läser mer på öppetsidan så ser jag att det faktiskt står att man ar sommarstäng lite mer till höger. Ja jag har altså gjort precis som jag klagar påatt alla andra gör. Inte läst allt. Inte mycket att göra – får bli nästa helg igen istället.

Lördagsmiddag blev stek kyckling file i curry med potatis. Slängde ihop lite enkelt. Stekte lite lök och bacon i stekpannan. Hällde i lite kyckling file i bitar och stekte en bra stund. I med lite vitt matlagningsvin och grädde. Fick stå och puttra en bra stund och smaksatte med curry, soja, salt och peppar. Mycket gått.

På söndagen ägnade jag mej åt att uppgradera min egen blog-programmvara (wordpress) och även registrars.se’s wordpress.

Efter detta var gjort så tog jag mej i kragen och goick ut och tog en promenad. Om man nu inte kan simma så kan man väl i alla fall ta en promenad. Efter promenade blev det till att laga middag. Det blev lite lövbiff med stekt lök och potatis. Gott.

Som slut på söndagen så betalade jag alla räkningar och sen såg jag på Spiderman 2 på tv6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.