Host Host Host

Ja jag har ju vart dålig och hostat en hel del det senaste och förra torsdagen gick jag till doktorn och då fick jag pensellin och hostmedicin. Detta gjorde väl verkan men jag är fortfarande hes och hostar en hel del. Man det blev väl bättre. Långsamt.

Men i går så sa jag till mej till mej själv att om jag fortfarande var dålig på morgonen så ska jag gå tillbaka till docktorn för att kolla. Så efter en ganska jobbg natt med massor med hosta så gick jag till doktorn nu på morgonen.

En stackars nyanställd tjej satt i reseptionen och lyckades göra alla fel man kan tror jag och sen till råga på allt så krånglade datorn. Hon lyckades ta 1.40 betalt istället för 140 och sen kunde hon inte lägga in det i deras datasystem för den optionen hade dom missat att ge henne behörighet till. Stackarn. Jag hade ju ingen panik och det var lite folk så jag tog det lugnt men hon var helt klart stressad.

Jag kom sen in till doktorn och han klämde och kollade och lyssnade med mera och konstaterade att det är en virus infektion och inget att göra mer än att vänta på att det blir bra. Det kan ta flera veckor innan det blir bra men som sagt inget att göra.

Men nu är det ialla fall kollat.

2 thoughts on “Host Host Host

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.