Årets andra grillning

I går var det valborgsmässo afton.

Dagt att ta fram brasor och sjunag in våren eller vad man nu ska göra? Nja nu ska vi väl inte ta det så långt. Planerat var en härlig BBQ hos Zarah och för en gångs skull så var vädret underbart.

Jag jobbade till ca 12 och sen åkte jag och handlade. Köpte en revbensbjälls sida som vi kunde grilla och lite korv för säkerhets skull. Zara hadde redan köpt grytbitar och marinerat dom sen i onsdags. Den bar det av hem, lasta ur och sen upp till Uppsala. Och givetvis hamnade man i massor med köer. Det var olycka på både essingeleden och sen innan arlanda så det tog en hel del tid att komma fram.

När jag kam fram så var redan Andie och Ricky där- Andie har skrivit en bra beskrivining på hennes blog redan, men jag kan bara tilägga att jag var hemma mellan 2.30 och 3 och ganska mör, men det var en underbar kväll i alla fall.

2 thoughts on “Årets andra grillning

  1. Tack för att du skjusade hem oss! Och det var ju tur att du inte kom allt för sent hem.
    Och tack för en trevlig afton tillsammans, vi hade jättetrevligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.