Dan före dan, EPP Körning och nix religion

Hej alla!

Nu är det dan före dan. Jag dan före resan upp till fjällen och en veckas härlig skidsemester. Jag och Zarah verkar ha planerat detta mest och vi har pratat och msn’at varje dag nästa om vad som ska med, matplaner etc. Men nu är det klart.

I morgon kl 8 så åker jag. Hämtar upp David i Solna och sen åker och hämtar Ylva och imme. Sen bär det av hem tll Zarah och placering och packning i bilarna och sen iväg. Förhoppningsvis så kommer vi iväg ganska snart på morgonen så man är upp i tid.

EPP Kört.

NU har vi också kört allt för övergången och vi själva och de tre kunder som körde på våra program har nu genomfört övergång och allt fungerade som det skulle. Det som är kvar nu är att köra import men det blir på måndag.

Nix Religion

När jag satt och lyssnade på nyheterna så är det tydligen så att en Biskop i Brasilien är i blåsväder. Tydligen så har han uteslutit en flicka, mamman och läkaren tror jag för att flickan hade gjort abort. I Brasilien är det tydligen sp att abort år olaglig men undantags kan ges om det är våldtäktsfall eller kvinnan/flickan kan lida skada. Nu hör det till saken att flickan var 9 år gammal (eller ung) och hon har blivit våldtagen av sin styvfar. Hur någon vettig människa kan tycla detta är fel och använda religion för att straffa en redan utsatt kan jag inte begripa.

När man hör sånt så känns det som om man ska skrota all religion. Det kan omöjligt vara nåns mening att den ska utnyttjas på detta viset.

Kväll med Melodifestivalen

Hut som helst, i kväll är det Andra Chansen i Melodifestivalen, och även om jag inte gillar röstfisket så vill man ju se vad som gäller och vem som vinner.

Och efter som jag är klar med all packning etc så kan man ta det lugnt nu.

Ha det bra alla och vi hörs från fjällen.

One thought on “Dan före dan, EPP Körning och nix religion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.