Första dagen på sportlovet

Ja då var det första dagen på lovet.

Vi åkte i går och resan gick bra. Lite snö i slutet på resan och det var lite besvärligt att ta sig upp till stugan men det gick och tack och lov var det bara sista timmen som det snöade.

Morgonen startade med att jag körde EPP importen för att se att det fungerade, och det gjorde det. Trodde jag. Det visade sig sen att det var ett litet fel och jag har skrivit ett fix program och skickat ut till alla kunderna nu på kvällen.

Efter körningen av epp på morgonen så var det till att åka ned till Katarinabacken i Klövsjö. Först fixade vi skidskolan till Irmelie. Hon var mycket ivrig att få åka skidor och tack och lov så fanns det 1 plats kvar i “snöbollarna”. Tur det. Sen bar det av in i skidshoppen och fixa skidor och så till dom som inte hade.

Immes storlek 6 på pjäxorna var jättesöta och skidorna är kortare än Zarahs snowblades 🙂

Men hon var mycket stolt i alla fall och fick på sig allt och sen bar det ut. Imme och Zarah åkte lite först och det var ingen som var rädd för snö och åka skidor i alla fall.

Det var ganska soligt så efter några åk så var vi tvugna och dra till skidshoppen igen och fixa fram ett par skidglasögon till imme. Och hon charmade alla i affären denna gången också.

Sen tog vi lite fika och bullar i kaffet så att hon fick lite mer energi till skidskolan.

Och vilken lite rackare hon är. Hon åkte själv i liften nästan hela vägen upp. Vet inte vem som var stoltast. Mamma, Morfar eller hon själv. Det gick jätte bra i alla fall men efter det var den en ganska trött imme som åkte med hem.

Vi åkte och handlade lite och sen hem, slöa och laga middag. Det känns att det är annan luft här och alla är kanska slöa nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.