Irritation på melodifestivalen

Nej det är inte att fel låt vann. Man kan aldit diskutera detta men så viktigt är det inte. Alla har olika smak och så. Det jag blir irriterad på är röstfisket för att man ska ringa in.

Jag tyckte att det började bli mycket med 4 deltävlingar och sista chansen och den slutliga. Gillade det bättre när det var en uttagstävling med 20 låtar och det var över på en lördag. Men jag kan förså att man sprider ut det och åker runt i landet med detta. Det är publikintäckter och get tittare i 6 veckor istället för bara 1.

Mne låt oss rösta en gång. Jag har inget emot att ringa in en gån och rösta på den låt jag vill ska vinna. Och jag har inget emot att ringa på det dyra nummret och ge 8 kr eller vad det var till radiohjälpen. Men varför ska det dras up tå till 3 omröstningar nästan – helt vansinnigt.

Detta är ju bara röstfiske för att folk ska ringa in och jag skulel vilja veta hur många spm gjorde som jag, dvs ringde det dyra numret för första inrigningen och sen ringde det billga nummert.

Nu ska jag ut i snön och åka och köpa en HDMI kabel. Jag fick en Hemmabio utrustning av Zara i julklapp och den har äntligen kommit. Men det var ingen HDMI kabel med så nu bär det av ut i snön.

3 thoughts on “Irritation på melodifestivalen

  1. trodde inte du kollade på schlager, hihi. hoppas det ordnade sig med systemet. kram. ps. om två veckor står vi i skidbacken, yippie.

  2. Tja det är därför jag inte tittar på melodifestivalen längre. Det var helt enkelt bättre förr! Jag gillar inte heller att alla länder får sjunga på engelska. För eurovision tävlingen var ju till för att man skulle få höra musik som spelades i de olika länderna. Så är det ju inte längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.