Är du snart utan bredband och telefon

I en artikel i idg idag så skriver man att telia vill banta kopparnäten eftersom det inet är lönsamt. Kommer du att vara utan telefon och bredband snart. I vissa olka andra länder kostar det en förmögenhet att få in telefon och jag har hört att detsamma gäller till viss del i Sverige.

Vi glada 08’or som bor mitt i stan drabbas nog inte men ute på landet kan det bli problem. Tack och lov så har PTS stoppat detta just nu i alla fall.

Vad tycker ni. Ska marknadskrafterna få gälla över allt?

Jag tycker faktiskt att vissa saker ska man kräva att samhället står för och med mer och mer av våra liv och affärer som sker via Internet så är detta och telefonen väl en sak som vi borde ha som en grundläggande rättighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.