Lång vecka, massor med jobb men klar nu

Ja då var det fredag igen. Har inta haft så mycket tid till att jobba – jag inte tid till något alls annat än jobb. I dag är det generalrepitition för övergången till ny afärsmodell innom domänhanteringen i sverige och vi var ju tvugna att få allt klart.

Så det har varit test hela veckan – långa dagar men nu ör allt klart. Jag testkörde själv överföringsrutinen sent i går kväll så idag ska vi testköra detta som första i kedjan. Skönt

Förhoppningsvis så kan man nu ta lite lugnare över helgen. Och framför allt nästa vecka. ATt inte ha nån tid för sig själv är ganska påfrestanden. Jag har inte ens varit inne i mitt älskade eve sen förra lördagen 🙁

Hur som helst – jag bakade nytt bröd i måndags och det blev jättebra så nu ska det köpas lite mer jäst så jag kan bara mer över helgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.