Zarahs grillfest

 Den 30:e juni var det dags för zarahs födelsedagskalas och grillfest. Jag och Eva åkte upp runt 10 tiden och hämtade Ylva och Irmelie på vägen.

Väl framme så var Roberts pappa med familj där en lite stund och vi han i alla fall hälsa innan dom var tvungna att åka hem.

Hampus var uppe och det var full fart. han tar det inte mycket lugnt inte och springer fram och tillbaka. Irmelie är jätte snäll och tålmodig även om man kan se att hon i mellan åt tycker att det blir för mycket.

Han var lite reserverad mot Eva först eftersom han inte kände henne, men det gick snart över och han var framme hela tiden och sa

“Visa” och drog iväg och ska via nåt.

Och snabb som tusan är han. Flera gånger var han framme och snodde Evas tändare och trots att man var aldeles brevis så han man inte alltid att hindra honom.

Han hade mycket att göra med att tvätta stenar i flaket på hans trehjuling.

Jag gjorde i ordning min vanliga grillsås och vi la ned kött för marinad.

Ylva och Zarah tog hand om potatisen och Robert fixade grillen. Sen blev det grillning av. Det var ganska ok väder. Lite svarta moln kom över himmlen då och då och det blev lite kort kallt, men inget regn utan det var helt ok.

Vi blev alla propmätta och bestämde att vi tar fika och efterätt lite senare.

Sen var det dags att packa ned den gamla grillen. Zarah har haft vår gamla gasol-grill stående i källaren och eftersom det bara var Eva och jag som skulle åka ned till kusten så hade vi plats att ta med den. Så jag och Robert startade och skruva isär den. Det blev inte ett så stor paket när man var klar med det hela.


Hampus fortsatte och ha roligt och fara om kring och så småning om blev det kaffe. Jag hade ingen aning om att klockan var så mycket så nu var det dags att åka hem. Vi droppade av Ylva och Irmelie på vägen hem till Farsta.

Eftersom Ylva inte skulle med ner till kusten så belsutade vi oss för att åka på söndagen redan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.